Kontakt Nordsjællands Murerlaug på telefon i dag: 45 82 82 09​

​Nordsjællands Murerlaug

Foreningen for murere og entreprenører

Historie​

Søllerød og Hørsholm har tidligere været i en forening. For 110 år siden d. 6 januar 1897 blev der stiftet en forening for murer- og tømrermestre i Søllerød og Hørsholm og Omegn. I 1908 blev foreningen delt i to, for igen senere at dele sig i hver sine faggrupper. Birkerød ved man ikke med sikkerhed hvor når den er stiftet, men det er nok også ved århundredeskiftet.

Alle 3 foreninger var i 1919 med til at stifte sammenslutningen Centralforeningens Afdeling af Murermestre i Nordsjælland sammen med 7 andre foreninger som en underafdeling af Centralforeningen af Murermestre i Danmark.

I starten af 1984 blev samarbejdet med Centralforeningen af Murermestre i Danmark afbrudt, og sammenslutningen skiftede navn til Centralforeningen af Murermestre i Nordsjælland (CMN) og blev optaget som en selvstændig medlem af Dansk Arbejdsgiverforening.​

I 1987 blev Murerfagets Arbejdsgivere stiftet ved en sammenslutning af Centralforeningen af Murermestre i Danmark, Københavns Murerlaug og CMN.

I 1991 blev Byggeriets Arbejdsgivere stiftet, og de nu 11 foreninger i CMN blev til en ny sammenslutning som Nordsjællands Murermesterforening, der samtidig fik status som en lokalforening i den nye sammenslutning. De 11 tidligere lokalforeninger blev herefter lokalafdelinger.

I 2002 blev Byggeriets Arbejdsgivere og Danske Entreprenører fusioneret til Dansk Byggeri og Nordsjællands Murermesterforening nedlagt. Birkerød, Hørsholm og Søllerød blev herefter lokalforeninger i Dansk Byggeri.​

​Firmainformation

Nordsjællands Murerlaug

CVR: 35365184

Adresseinformation

Pilehøj Vænge 3

3460 Birkerød

Kontaktinformation

Telefon: 45 82 82 09

E-mail: murermester@jga-as.dk